testösszetétel mérés

Szeretnéd megtudni az állapotodat?
Jelentkezem a testösszetétel mérésre

A mérés egy az orvosi intézmények által is használt készülékkel történik. A mérés teljességgel fájdalommentes, ahhoz hasonló folyamat, mint amikor otthon a fürdőszobában ráállsz a mérlegre. Ennél nagyobb erőkifejtésre nem is lesz szükség.
Fittségi tanácsadónk elbeszélget veled az életmódodról, táplálkozási szokásaidról is, hogy minél teljesebb képet kapj a szervezeted állapotáról.

Ezek alapján fogunk tudni összeállítani számodra egy pontos javaslat csomagot, amely tartalmazza egyrészt a személyre – és az egészségedre, életmódodra – szabott táplálkozási tervet, valamint megbeszéljük azt is, hogyan érheted el a szervezeted legjobb állapotát mind egészségben, mind vitalitásban, fittségben. Hogy inden reggel energikusan ugorj ki az ágyból!
Azaz egészséges, fitt önmagad kapod vissza az alkalom végén!

Csak saját magadat hozd, és az elhatározásodat! Semmilyen dokumentumra, vagy igazolásra nem lesz szükség, hiszen csak és kizárólag a jelen állapottal fogunk foglalkozni részletesen, és a jövőddel! Természetesen, ha valamilyen súlyos betegségben szenvedsz, vagy komoly beavatkozáson estél át, azt feltétlenül jelezd nekünk a találkozón – de ezt meg is fogjuk kérdezni tőled.

Természetesen igen! Ha nem a fővárosban laksz, akkor is szeretettel várunk budapesti irodánkban – akár előre leegyeztetve az időpontot, amikor egyébként is jársz felénk.

Tudod valójában hány éves a szervezeted?

Fiatalabb vagy öregebb vagy a korodnál? Valójában túlsúlyos vagy, vagy csak az arányok változtak meg az évek során?

 • Személyes adatok:

 • Adatkezelés és Hozzájárulás:

 • Ha természetes személytől, akkor kérlek írd le a pontos nevét, hogy meg tudjuk köszönni neki. 🙂
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a Termékekhez
   Calculate Shipping