üdvözlünk a világunkban

Ismerj meg minket!
herbalife_eletmod_tanacsado_demeter_eva

Demeter Éva

„Segítek az embereknek egészséges és boldog életet élni!”

17 évvel ezelőtt változtattam életmódot, hálás vagyok a lányomnak, aki akkor orvostanhallgatóként segített, behozta a családunkba a  Herbalife-ot.

Akkor vállalkozóként egészségügyi problémákkal küzdöttem, sokat dolgoztam és nagyon stresszes volt az életem. Rendszeresen orvoshoz jártam, gyógyszert szedtem.

Kipróbáltam a termékeket és elkezdtem rendszeresen használni!

Óriási változást hozott az életemben! Jobban éreztem magam, több lett az energiám, kiegyensúlyozottabb lettem, a stresszt is könnyebben kezeltem.

Megszüntek az emésztési problémáim, az allergiám, a hajhullásom és a körömtöredezésem, mellette 2,5 hét alatt 3 kg-ot fogytam.

Végre tudtam aludni és mellette beleszerettem a futásba!
4 évvel ezelőtt futottam le a Maratont (42 km). Fantasztikus volt!)

Jelenleg 59 éves vagyok, soha nem volt ennyi energiám, nem voltam ilyen aktív, mint most!

Eredetileg matematika-rajz szakos tanár vagyok, több mint 35 éve családi vállalkozásban dolgozom a férjemmel. Mindig sokat dolgoztunk, munkánkból adódóan sokat utaztunk, bejártuk világot, de kevés időnk maradt a családunkra, gyermekeinkre.

Jelenleg főtevékenységben a Herbalife vállalat Független Tanácsadója vagyok, soha nem dönthettem volna jobban. Mindig vágytam a szabadságra , hogy több időt tölthessek együtt a családommal. A legjobb helyen vagyok, hiszen az emberek segítségre vágynak, és mi vagyunk a kulcs az életükhöz.

Folyamatosan tanulok, mentorálom az embereket, segítsek, példát mutatok nekik a tapasztalataimmal, és a megszerzett tudásommal.

 

Sikerem kulcsa, hogy megtanítom az embereket felelősséget vállalni azért, amit ők el szeretnének érni.
A munkám a hobbim!

herbalife_eletmod_tanacsado_demeter_attila

Demeter Attila

Gyermekkorom óta törekszem arra, hogy egészséges, aktív, boldog életet éljek. Viszont ezt mégsem sikerült mindig megtennem.

1959. január havában születettem és büszkén vállalom korom, miközben felülírtam generációm, s ily módon önkényesen átsoroltam magam az „X” generációhoz.

Matematika-testnevelés szakos tanárként végeztem. Mindkét szakom tanítottam 10 éven keresztül, s persze mellette a kezdetektől fogva vállalkozó is voltam. Aktív életet éltem, tartottam a jó formát, jobbá tettem az anyagi helyzetem, családi helyzetünk.

Aztán főtevékenységben elmerültem a vállalkozói világban.

Tovább fokozva anyagi jólétem, sikerem, sikerünk. Mert, hogy családilag vállalkoztunk, s építettünk fel egy sikeres, 5 utazási irodából álló vállalkozást. Ez egy újabb kemény, de sikeres 10 éves ciklus volt.

Viszont! A formámban mélyrepülés következett.

Elindultam lefelé, a kilókban pedig felfelé, s bizony már-már voltak egészségi problémáim.

Csúcson a vállalkozás, mélyponton az életmód, az egészség! Bizony jókor jött a változtatás lehetősége amit megláttunk. Először a leányom és feleségem, majd én és a fiam. A feleségem lépett, majd én követtem. Egy olyan eszköz került a kezünkbe, mely nemcsak a mi további vállalkozói és anyagi sikerünket hozta, hanem visszaadta nekem a régi formám. (Az csak egy mellékes dolog, hogy ledobtam 15 kg felesleges zsírt.)

Mi több, nemcsak az én helyzetemen javított! És most jön a lényeg, mert mindig is szerettem a gyerekeket, az embereket. Megtanítani őket, jó példával járni előttük, átadni a tudást, megosztani a lehetőséget. Most érzem igazán szabadnak magam ezen a területen. Egészséges vagyok, és boldog vagyok, hogy saját jó példámon keresztül átadtam, átadhatom másoknak is a jobb lét lehetőségét.

Ehhez az eszközt a Herbalife Nutrition adta a kezembe, kezünkbe, mely 17 éve része a táplálkozásunknak, része az életünknek. az utóbbi 7 évben Magyarország legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő hálózatát építettük fel olyan emberekkel, akik elkötelezték magukat az egészséges, boldog élet mellett, s küldetésüknek tekintik azt, hogy másoknak is segítsenek ebben.

 

Ezt a lehetőséget, utat kínálom itt neked, melyen sikerrel végigviszlek ügyfelemként, fogyasztómként, vagy munkatársként.

EREDMÉNYEIM, AMIÓTA TANÁCSADÓ VAGYOK

óta adok tanácsokat

leadott kiló

elégedett partner

nE VÁRJ TOVÁBB!

 Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velünk tartasz. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen elérhetőségek

EMAIL

info@eletmodtrener.hu

Címünk

1054 Budapest, Szemere utca 19. al. 2.

1029 Budapest, Máriaremetei út 207.

Telefonszám

Demeter Attila
+36 20 3630612

Demeterné Éva
+36 20 4596990

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping