Így visszagondolva, hihetetlen, hogy mennyi mindenben segítségemre volt a Herbalife Nutrition! 🙂

Legelőször 2007-ben használtam pár terméket regenerációra. Elgázolt egy autó és szilánkos sípcsonttörésem, alkaltörésem, valamint fejsérülésem volt. Megműtöttek, tele raktak platinával és egy hét után hazaengedtek azzal, hogy fél év ágyban fekvés, gyógytorna, felejtsem el a magas sarkút és soha nem fogok tudni sportolni normálisan. 19 évesen nem hittem el, hogy ez velem történik és megtettem mindent, hogy meggyógyuljak. Figyeltem az étkezésemre, használtam pár Herbalife terméket és gyógytornáztam, úsztam. A baleset után 3 hónappal a saját lábamon, segítség nélkül mentem vissza az orvoshoz kivizsgálásra. Meglepő módon gyorsan regenerálódtam és kezdtem helyre állni.

Egy időre abba hagytam a Herbalife életmódot, elkezdtem dolgozni és a rossz étkezés és ülőmunka hatására candidás lettem, lelassult az anyagcserém és híztam 8 kilót. Ekkor kezdtem el a testsúlykontroll programot és fogytam le 3 hónap alatt kényelmesen, éhezés nelkül és szünt meg a candidás problémám is. Idővel megjött a kedvem a sporthoz, elkezdtem konditerembe járni. A gyermekkorom óta tartó allergiám a következő tavaszi-nyári szezonban már nem jött elő, több lett az energiám, kevesebb az alvásigényem, megerősödött a hajam és a körmöm. Ahogy teltek a hónapok és évek teljesen átformáltam a testösszetételem, fogytam még zsírból és izmosodtam. A sport azóta az életem része, aktív vagyok és nem szoktam beteg lenni. Hálás vagyok a Herbalifenak, mert magasan jobb életminőségben élek a korosztályomhoz képest és nagyon egyszerű, könnyű és gyors megoldás így a helyes étkezés.
Lovász Vivien

Független Herbalife Tanácsadó

Korábbi problémáim:

Jelenlegi állapotom:

Korábbi problémáim:

Q

Rossz étkezés.

Q

Candidás voltam.

Q

Lelassult az anyagcserém.

Q

Híztam 8 kg-ot.

Most így érzem magam:

R

Gyermekkorom óta tartó allergiám a következő tavaszi-nyári szezonban már nem jött elő.

R

Több lett az energiám.

R

Kevesebb az alvásigényem.

R

Megerősödött a hajam és a körmöm.

R

Fogytam még zsírból és izmosodtam.

R

Sport az életem része.

R

Nem szoktam beteg lenni.

Az eredmények nem minden esetben tipikusak, az egyéni eredmények változhatnak. a Herbalife Táplálkozás Testtömeg szabályozó Program segít a fogyásban és a testsúly szabályozásában egy kalóriaszabályzott étrend részeként.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping