Három évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Herbalife Nutrition termékcsaláddal feleségem által. 8 kg-ot fogytam 3 hónap alatt. 🙂

Én csak egy főétkezést váltottam ki a Formula 1 Shake-el. Előtte kétszer ettem egy nap, és ahogy telt az idő egyre több súlyfelesleg lett rajtam. Éveken kersztül fájt a hátam, gerinc klinikán is jártam, és azt mondták állandó vendégük leszek úgy készüljek. Ahogy elkezdtem a Herbalife egészséges reggeli programját fogyasztani, és egy életmódváltásnak köszönhetően, mellékhatásként megszűnt a hátfájásom, testzsír %-om, a zsigeri zsírom lecsökkent, sokkal energikusabb vagyok, reggelente könnyebben kelek, sokkal jobban érzem magam!
Termékek amiket oly nagy szeretettel fogyasztok: Formula 1 Shake, Fehérje italkeverék, Multi-rost ital, Xtra-Cal, Herbalifeline Max, Férfi vitamin, Rost tablettát, Szójababot, Fehérjeszeletet, (kedvencem a citromos), sampon, kézkrém, tusfürdő.
Herbalife Nutrition vállalat egy egészségesebb, aktívabb és boldogabb életet nyújtott nekem, meg egy kiegyensúlyozottabb párkapcsolatot!
Jövőmmel kapcsolatban céljaink vannak. Egy életmód klubbot szeretnénk nyitni a feleségemmel, és minél több embernek megmutatni a Herbalife nagyszerű lehetőségeit.
Az életmódváltást sohasem késő elkezdeni, hát kezdd el még ma! Nekem sikerült! Köszönöm a Herbalife Nutrition vállalatnak, hogy megváltoztatta az életem!
Kálmán Péter Sándor

Független Herbalife Tanácsadó

Korábbi problémáim:

Jelenlegi állapotom:

Korábbi problémáim:

Q

Fáradékonyság.

Q

Magas testzsír %.

Q

Rendszeres hátfájás.

Most így érzem magam:

R

Energikusabb lettem.

R

Kipihentebben kelek.

R

Hátfájásom megszűnt.

R

Testzsír% csökkent.

R

Zsigeri zsírom csökkent (szerveket körülvevő, belső zsír).

R

Teljesebb, aktívabb életet élek.

Az eredmények nem minden esetben tipikusak, az egyéni eredmények változhatnak. a Herbalife Táplálkozás Testtömeg szabályozó Program segít a fogyásban és a testsúly szabályozásában egy kalóriaszabályzott étrend részeként.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping