Korábban is jól éreztem magam, de így 100x jobb! 🙂

Közel 1 éven át fogyasztottam néhány Herbalife terméket, úgy hébe-hóba… Nagyon büszke voltam, hogy az egészséges életmód útjára léptem és pici változások már akkor észlelhetők voltak. Az első kép ebben az időben  készült, 2015. augusztusában. Az igazi áttörés akkor történt, amikor 2016. januárjában egy 6 hetes Életmód-és Testformáló Kihívás Programon vettem részt. Érthető és gyakorlatias ismereteket szereztem a tápanyagokról, ételekről, elkezdtem rendszeresen használni a Herbalife programomat és megtörtént a “csoda”. 6 hét alatt éhezés nélkül 3,5 kg-ot fogytam, de összkörfogatban ez 58 cm-t jelentett, amit a környezetem is észrevett és nagyon jól estek a dicséretek. 3,6% zsírt veszítettem, miközben 1,4 kg-mal nőtt az izomtömegem, pedig a sport akkor még nem tért vissza az életembe. Aminek nagyon örültem, hogy 11 évvel csökkent a biológiai életkorom és sikerült a vízivásomat növelnem, így a hidratáltságom is javult 2,7%-kal. Bár nem volt célom, de leszoktam a kávéról – azt vettem észre, hogy nem kívánom-, és megszűnt a szénhidrát éhségem. Már nem csábultam el a péksüteményektől vagy édességektől.
Gyarmati Györgyi

Független Herbalife Tanácsadó

Korábbi problémáim:

Jelenlegi állapotom:

Korábbi problémáim:

Q

Bár tudtam, hogy van rajtam pár kiló felesleg, jól éreztem magam a bőrömben, viszont tudtam, hogy nem élek egészségesen, és nem biztos, hogy sokáig ilyen szerencsés leszek.

Q

50 éves lettem és egy kicsit jobban ránéztem az életmódomra és az egészségi állapotomra.

Q

Évek óta nem volt időm és energiám sportolni.

Q

Nem reggeliztem.

Q

Nagyon kevés folyadékot ittam.

Q

Sok péksüteményt ettem utcai árusoktól.

Q

Felszedtem 13 kg felesleget.

Q

Ekkor találkoztam Demeter Évával és a Herbalife-al. A testösszetétel mérésnél a biológiai életkor verte ki nálam a biztosítékot.

Q

50 éves voltam és 65-öt mutatott a gép! Eldöntöttem, hogy itt az idő!

Most így érzem magam:

R

Csodásan érzem magam!

R

Összesen 16 kg-ot fogytam.

R

Évek óta tartom a súlyomat, nincs jojó effektus, sőt folyamatosan alakulok, formálódok.

R

Minden értékem a normál tartományban van.

R

54 évesen 39 a biológiai életkorom.

R

Visszatért a sport az életembe, hetente többször tornázom és futok 6-7 km-t.

R

Tele vagyok energiával.

R

Egészséges táplálkozási szokásokat vettem fel.

R

Visszatért a reggeli az életembe - 3 éve a Herbalife egészséges reggeli programjával indul a napom (Aloe Max, Tea, Shake).

R

5x étkezem (Korábban 2-szer ma már 1-2-szer F1 Shaket iszom és kísétkezésre kedvencem a Herbalife fehérjeszelet).

R

Sokat segít a Herbalife tea.

R

Nem éhezem.

R

Figyelek a fehérje bevitelemre - a Shake-be mindig teszek 2 kanál Személyre szabott fehérje koncentrátumot.

R

Fogyasztom a kiegésztőket is: női vitamin, rost, Herbalifeline Max (Omega3) Xtra-cal, Roseguard, Nutrition active, Thermo complete.

R

Alkalmanként praktikus segítség számomra az Expressz szelet, az NRG tabletta vagy a Lift-off pezsgőtabletta. És a paradicsomleves is az egyik kedvencem.

Az eredmények nem minden esetben tipikusak, az egyéni eredmények változhatnak. a Herbalife Táplálkozás Testtömeg szabályozó Program segít a fogyásban és a testsúly szabályozásában egy kalóriaszabályzott étrend részeként.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping